måndag 2 november 2009

Födelsedag,sprutor och farväl

Aaron som fylller ett år i veckan har firat det hela med sprutor. Vi var på BVC för den vanliga kontrollen,väga, mäta och vaccinera, och nu på kvällen har han två blåmärken på varsitt ben samt 38,5 grads feber! Själva spruttagningen gick ok fast andra sprutan blev lite smått traumatisk eftersom han verkligen fattade vad det handlade om då...lilla plutten!

Efter spruttagningen åkte vi till stan för att handla lite presenter och andra diverse nödvändiga och kanske även en del onödvändiga saker. Vi hade ju tänkt att fira Aaron imorgon även fast han fyller på torsdag. Anledningen till det var att Öyvind också skulle kunna vara med innan han börjar jobba. Tråkigt nog ringde hans jobb och sa att han får åka imorgon istället...ööööh så det blir fest utan honom.

Frodos dag blev väl inte sådär jättekul när husse och matte flängde runt på stan halva dagen. Som tur var fick han några flickvänner på besök på kvällskvisten...det var kul. Både han och Aaron sken upp när två spralliga pappillon tjejer trippade in. Aaron blev så till sig att han både pratade och gick mycket längre än vad han egentligen kan bara för att han glömde bort att han inte kunde...haha. Sötast var han när han satte sig ner framför Mira och pratade med den ljusaste rösten jag hört. Han "pratar" helt annorlunda till hundarna än vad han gör till oss. Hans prat är ju än så länge bara joller men det hörs en enorm skillnad. Frodo bjöd till sist upp brudarna i soffan för en liten mysstund...där somnade de allihopa och låg vackert där tills syrran kom och hämtade tjejjerna.

Gokväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar