söndag 7 november 2010

BIM & CACIB i Växjö

Frode gjorde bra ifrån sig idag i Växjö men så hade han ju också en riktig proffshandler. Jag kunde i lugn och ro njuta en dag med utflykt till en draghundstävling, fika och middag med goa vänner och en underbart söt liten valp vid namn Giggs. Jag bytte Frode mot Giggs i helgen så det blev inte allt för tomt här hemma när Frode var borta. Frode vann hanhundsklassen och fick ett internationellt certifikat (CACIB) vilket gär att han om han vinner några CACIB till i andra länder kan bli internationell utställningschampion. När han sedan tävlade mot den bästa tiken fick han nöja sig med andra plats, BIM, men det är ju inte illa det och det var enligt uppgifter en värdig konkurrent som knep förstaplatsen.

Kritiken blev följande:

" Ganska stor hane med fina proportioner. Maskulint välformat huvud. Bra hals. Fin rygglinje och kors. Välkroppad med mycket goda vinklar. Bra benstomme, mycket fina tassar. Välmusklad. Utmärkta rörelser med god resning. Bra päls och färg."

Domare: Ann-Christin Johansson

2 kommentarer:

  1. GRATTIS till CACIB OCH BIM!!!

    /Anette

    SvaraRadera
  2. STORT GRATTIS till så fina resultat! Vilken förmån att få skicka iväg sin hund på sådana utflykter, och med så bra resultat dessutom!!! :D
    Det kommer gå skitbra i Norge, det är jag övertygad om!

    SvaraRadera