måndag 14 februari 2011

Årsresultat för Pinschersektionen

Såhär firade vi resultaten, med en titt på Ice Age 2. Lilleman använder Frodo som huvudkudde och katten Harry ligger och gosar in svansen på hans huvud! Det är bara två av alla mina killar som fattas på bilden! Nu vilar vi oss i form till nästa säsong=)

Pinshersktionen hade årsmäte i helgen och då avgjordes en rad olika tävlingar.
  • Frodo kom på 3:e plats i kategorin årets utställningshane och totalt kom han på 6:e plats.
  • Hjerpviken's kennel blev 2:a i årets uppfödare
  • Frodos mamma Lilla Enebys Walencia (Tilda) blev årets avelstik
  • Frodos pappa Xitamiz Ohthello blev årets avelshane
  • Frodos helbror Hjerpviken's Figaro blev årets viltspårare.
  • Frodos kullsyster Hjerpvikens Florence blev 6:e bästa utställningstik
  • Frodos kullsyster Fiorentina blev 14:e bästa utställningstik

Resultaten för årets arbetetande hund kommer så småningom. Där kommer vi nog inte att placera oss så bra men vänta bara tills vi kommer tävla både i lydnad, agility, viltspåt och utställning då ni det blir väl 2014 så håll utkik=)

Just nu när det är så kallt lutar vi oss mest tillbaka i soffan och väntar på bättre tider. Jag och Frodo tränar en hel del grundträning och finslipar formen för utomhussäsongen. Det är mycket klickerträning och ibland tränar vi bara för att det är kul att göra nåt. Det är bra att köra klickerövningar dels för att det går att göra inne, dels för att det är så kallt ute och dels för att Frodo faktiskt blir ganska trött i knoppen efter ett tag och jag blir oftast glad för att det faktiskt ganska ofta går riktigt bra!

1 kommentar:

  1. Skrev en kommentar häromdagen, men den försvann visst. Stort GRATTIS till 3:e bästa hane på Årets Hund! En jättebra prestation, särskilt med tanke på de få utställningar ni varit på. Förresten samma som hans far året innan (och med samma två före...). Lycka till i år!

    SvaraRadera