måndag 27 juli 2009

Framsteg

Idag fick jag lite bildbevis på vad den galna bebin här hemma har börjat göra. I förrgår reste han sig upp alldeles själv med tv-bordet som stöd. Nu är detta tydligen den roligaste aktiviteten som finns.

Han har fått sex tänder som han gnisslar med...jag ryser bara vid tanken på ljudet. Han kryper fortare än kvickt, han försöker att gå kring möblerna han rest sig vid men då hänger inte fätterna med. Jag får agera fallkudde!

Igår blev vi bjudna på middag på en restaurang. Pappa bjöd alla oss barn plus några till. Det var otroligt trevligt och gott. Aaron tyckte att det hela var extra kul så han levde rövare och passade på att slänga mat runt omkring oss nu när vi inte var hemma=) Syrran fiskade upp en liten citronbit från sitt glas och gav honom. Hon tänkte att han skulle börja grimasera när han kände smaken. Det som hände var att han ville ha mer...han verkar älska citron. Han är ett litet busfrö den mannen med med smaklökar som inte fegar ur.





Två av de små tänderna!

Här är beviset på att jag inte kommer att få tid till så mycket annat än att passa honom och barnsäkra hemmet. Men visst är han duktig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar