tisdag 24 mars 2009

Hej mitt vinterland!

Det snöade ju en hel del igår men jag måste ju ändå säga att det är otroligt vackert med snö även fast det är opraktiskt. Tog en sväng runt Mullhyttan imorse och sen tränade vi lite på baksidan. Litar ju inte helt på Frodo så han fick springa i långlinan. Här tränar vi förbud. Jag säger kom och han ska springa förbi den där lilla vita plattan med en ytterst liten korvbit på OBS; UTAN ATT TA KORVEN! Det gick bra för det har vi ju övat på förr. Sen övade vi på platsliggning, fot och ingngen till fot. Snart kan vi det där! Bröjade även att öva på ställande under gång. Stå är ju ett kommando som han redan kan eftersom jag har ställt ut honom ett par gånger. Nu gäller det bara att finslipa det lite.
Här leker vi bara gömma godis leken.
Även fast bollen låg under ett tjock snötäcke hittade Frodo den och slakten började...

Hopp och stuts med rumpan i vädret...

Man måste ju även få lov till lite pinscherruuuuuuuuuuuuuuuus och buuuus. Seriös träning i all ära men oj så gött det är att få vara busig.
En härlig förmiddag toppas av eftermiddagen som kommer att bestå av babysim med Aaron. Öyvind ska också följa med så det blir riktigt mysigt. Frodo får dessvärre stanna hemma och hålla tillgodo med att jaga katten.



1 kommentar:

  1. Det ser härligt ut!
    Bra att träna med långlina tills inkallning är lite mer befäst. Hoppas det ordnar sej, kämpa kämpa! Se bara på Goliat, det blev ju hund av honom tillslut- tog bara.... två år :P

    SvaraRadera