onsdag 11 mars 2009

Fyrbenta vänner

Ikväll ska Frodo få träffa sin lilla terrier kompis Morris. Ska iväg och träffa några föräldrar med barn i samma ålder som vår lilla knodd och lämpligt nog har de även en liten vovve. Morris är den lydigaste hunden jag nånsin har sett och det säger ganska mycket speciellt eftersom han är av rasen Jack Russel terrier. Har fått för mig att dessa små krabater inte dresserar sig själva direkt.
En annan kul sak är att Frodo ska få en liten fyrbent kompis snart...jah det blir ingen hund än men en liten röd och vit randig katt vid namnet Harry. Ska få Harry av min syster som fick kattungar nyss och förhoppningsvis ska han hjälpa till att hålla det fritt från möss i vårt nya boende. Huset vi flyttar in i snart är nämligen ett av det äldre slaget så det händer av och till att små gnagare får för sig att krypa in. Hoppas bara att Harry inte blir hundmat!!!

1 kommentar:

  1. MÄH hallåååååååååå! jag ska anmäla dej för att du lagt ut en bild på mej!!!!! som dessutom är jtäte fuuuuuuuuuuuuuul... och cickan har copyright på den ;)

    SvaraRadera