måndag 16 mars 2009

Den stora flytten

Nu har vi flyttat och Frodo ligger gömd bakom eller i en flyttlåda. En flytt för en hund känns nog absolut mer soft än för matte och husse. Det är ju jättekul med tonvis av prasselpapper som ligger i drivor och dessutom så kommer det ju fram en del godsaker som halvätna ben när man flytter på soffor och bord. Frodo tog flytten med ro när han fatta att han också skulle med i flyttlasset och han var jätteduktig hel dagen när vi bar ut saker. Nu har vi landat i Mullhyttan och det enda som är kvar att göra i stan är lite små tjafs och stääädningen förstås. Funderar på att klä in Frodo och vår katt Harry i skurtrasor och sen släppa i dem tillsammans...hehe.
Gick en promenad med syrran igår men vi saknade hennes lilla Fritz som har flyttat till en ny ägare. Frisse och Frodo var ju bästisar och älskade att jaga varandra. Nu fick Frodo helt enkelt hålla tillgodo med de fisförnäma och griniga papillon tikarna som hon har. Nu är det dags att packa upp ytterligare några lådor och försöka att få lite ordning och reda på torpet!!!

2 kommentarer:

  1. Ja, Goliat kommer nog också sakna Frisse. Tjejerna tycker inte om honom heller, han och Fille kan inte leka ihop och Frodo är ju hans största hatobjekt på denna jord ;)
    Skönt att flytten går bra!

    SvaraRadera
  2. Mäh... det är ju din hund som är jobbig... ja skulle oxå bli grinig om jag var dom ;)

    SvaraRadera