söndag 20 december 2009

Hæstagility!!! Whata F**K

Satt och læste Eva Bodfælts Blogg dær hon hade laggt upp ett klipp på hæstagility...hahaha det ær ju inte klokt. Ta en titt sjælv vet ja- hæstagility

2 kommentarer:

  1. Hei og takk for innlegg i bloggen. Ja, er en jaktgolden jeg har. Han er 4 år. Har også en jaktlabrador, men hun er ikke mer enn 11 uker :) Så flott Frodo er! Herlig hund!
    Hilsen Kine

    SvaraRadera
  2. Hej kära vän! FÖrst vill jag bara förtydliga en sak, de jag kallar för vidriga är de som totalt dömer ut mig för att jag inte tycker som DEM. De anser att de har rätt att spotta på mig. Det kanske inte framkom. Alla inlägg om sådana påhopp har jag raderat. Jag känner mig fruktansvärt frustrerad över hur de kan göra så, bara för att jag kort och gott KNAPPT sagt min åsikt. Så jag dömde inte mer än att jag uttalade mig om att jag tyckte de människorna var vidriga. Sen har de rätt att tycka vad de vill. Men de har inte rätt att hoppa på. Så när jag kallar dem för vidriga så är det väl kanske ett försvar från min sida. Tack iaf för att du alltid säger din mening och får mig att tänka, jag kan nog bli lite sur ibland men det går över på en sekund=)

    Och du, jaaa, jag vill hemskt gärna beställa tillsammans med dig om du vill, men david stoppade mig så länge frakten blir så dyr. Känner du ngn mer som vill beställa? Vet du gå in på denna sida när du har tid, skriv ner allt du vill ha så fixar jag det. www.ansos.dk

    Koomer ni hem till nyår eller hur var det? Hoppas ni alla mår bra och lycka till med sömnen, hihi... Den är ju så bökig ibland. Jag hoppas att det är tänder på G också.

    PUSS o hälsa mannen

    SvaraRadera