lördag 14 januari 2012

Soligt, isigt och avhugget

Här kommer lilleman på isbanan och Frodo uppskattade nog att hans klor var oklippta så han fick bra fäste=)

Strålande solsken och utflykten blev ett faktum, dessutom måste jag träna upp vår fysik eftersom jag hade tänkte att dragmeritera Frodo och då kan vi inte springa runt här hemma som två slappvantar och tro att det ska gå bra. Tog lilleman i ryggsäcken, gåstavar och Frodo i sele framför sen var det drag uppför hela Trollkarklint. Tack o lov att du drar Frodo för lilleman är inte direkt en picnic att bära runt på längre...puuh!
Så vackert det var idag, is på sjön längst upp, lagom kallt och alldeles tyst i skogen förutom när vi slog hål på isen på vattenpölarna...ja i sånna lägen blir ja ett barn men det är faktiskt kul!


Utsikten idag gick inte att klaga på iallafall!

 På vägen hem blir det alltid nedförsbacke och då får killarna springa lösa, för lillemans del innebär det att slippa sitta i bärstolen och Frodo slipper linan och får vara lös....det är härligt att se när de hoppar nedför stigarna. Mindre kul var att det hade avverkats stora delar av mina favoritskog, fult, trist och lite chockerande. Några stora träd hade lämnats kvar men de tog förstås dagmar när hon blåste förbi så några 30 meters tallar som ramlat över stigen fick vi kravla över på vägen ner...jaja livet är ständigt nya saker så det är ingen idé att deppa för det...jag kan säkert hitta nåt vackert i hygget med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar